loader image
Téglaház építés kedvező áron!
Téglaház építés kedvező áron!

Téglaház építése

 

Eljött az idő, hogy végre megépüljön álmaitok otthona, de féltek a kivitelezési nehézségektől? Szeretnétek csak a ház berendezésével és az álmodozással foglalkozni, ahelyett, hogy a megfelelő szakembereket kutatnátok hónapokig? A Kreatív Otthon Stúdió leveszi a vállatokról a terhet, és megvalósítja azt, amire már régóta vágytok. Egy saját otthont, amely minőségi alapanyagokból, szakszerű kivitelezéssel és belátható időn belül készül el.

Nálunk nincs izzasztó telefonálgatás, elérhetetlen szakemberek vagy összeegyeztethetetlen munkafolyamatok. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatunknak és kiváló kapcsolati hálónknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a projekt a legmagasabb színvonalon valósul meg. Az igényes szakmai és műszaki kivitelezésnek köszönhetően téglaházaink kiállják az idő próbáját, és nem csak otthonként, de nagyszerű befektetési lehetőségként is funkcionálhatnak.

Az engedélyek beszerzése, a tervezés, a megbízható szakemberek megtalálása, valamint a munkafolyamatok összehangolása sokszor elképesztően megnehezítik az építkezést, így csúszik a projekt, és a költségek emelkednek. Nem beszélve az építőanyagárak kiszámíthatatlan változásáról. Generálkivitelezési szolgáltatásunknak köszönhetően azonban elkerülheted az ezzel járó stresszt és a bizonytalanságot: nálunk azt az árat fizeted, amelyben korábban a szerződésben megállapodtunk.

Megtervezzük a téglaházat az igényeid szerint, szervezzük és felügyeljük a munkafolyamatokat, valamint ellátjuk az összes feladatot, beleértve az engedélyeztetést. A házat kulcsrakészen, kitakarítva adjuk át számodra, így neked nem lesz más dolgod, mint berendezni, és megkezdeni benne az új életedet!

Bár a téglaházak esetén a kivitelezés időtartama hosszabb, mint a könnyűszerkezetes házainknál, mégis ez az épület típus értékállóbbnak mondható, így akkor is ideális választás lehet, ha a jövőben esetleg nem csak lakhatási céllal használnád.

 

Kérd új házad táglából építve!